Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.8
Kinga Wilczyńska, 09-01-2016

Miejsce doskonałe do odpoczynku od hałasu i miejskiego zgiełku. Tydzień pobytu w Anamar dostarczył nam mega energię na funkcjonowanie po powrocie do szarej rzeczywistości. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w domkach, które są nowe i doskonale wyposażone. Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi.

10.0
Irena Stańko, 16-01-2016

Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi! Spokojna okolica. Przesympatyczni właściciele dbający o swoich gości. Gorąco polecam!

10.0
Hania, 17-07-2016

Wspaniałe miejsce do wypoczynku:) domki dobrze wyposażone, bardzo czyste, wszystko na wysokim poziomie. Gospodarze bardzo sympatyczni. Duży plac zabaw dla dzieci jest wielkim atutem tego miejsca. Dodatkową atrakcją były piękne konie w sąsiedztwie:) Gorąco polecam!

10.0
Renata Szot, 27-07-2016

Witam, chciałam państwu polecić domki letniskowe ANAMARIN są bardzo czyste i dobrze wyposażone. Okolica spokojna i bardzo ładna naprawdę można naładować baterię. Dużym plusem jest także plac zabaw dla naszych pociech. Właściciele są bardzo życzliwi i opiekuńczy dbają o każdy szczegół, abyśmy się czuli dobrze a przede wszystkim jest ciepło rodzinne, które oni zapewniają aż chciało by się wrócić jeszcze raz ale niestety trzeba wracać do pracy. POLECAM!

9.7
Sławek, 30-07-2016

Domki piękne, czyste, zadbane. Ciche i spokojne miejsce, idealne na wypoczynek z dziećmi. Sympatyczni gospodarze dbający o swych gości. Polecam!

9.2
edyta g, 31-07-2016

w ośrodku ANAMAR spędziliśmy dwa tygodnie. Ośrodek rewelacyjny, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Miedzy domkami znajduje się plac zabaw, całość jest ogrodzona i bardzo bezpieczna. Bardzo przemyślany jest też układ domków, domki są parterowe, w środku znajdują się dwie sypialki i pokój z aneksem kuchennym. Również łazienka jest całkiem spora, co zwiększa komfort użytkowania domków. podczas pobytu można liczyć na pomoc wlascicieli. W ośrodku panuje bardzo fajna atmosfera. minusem może być odległość od plaży, choć z drugiej strony wieczorem można liczyć na ciszę bez konieczności przymusowego uczestniczenia w imprezach odbywających się w centrum miasta. w mojej ocenie, jeden z lepszych ośrodków, jakie mieliśmy okazje odwiedzić.

10.0
Ewa Witczak, 01-08-2016

Cudowna okolica, cisza, spokój i piękny krajobraz. Właściciele mili i życzliwi .Domki o wysokim standardzie czyściutkie i zadbane, fajny plac zabaw dla najmłodszych .Wypoczynek udany na 1000%, miejsce naprawde godne polecenia.

10.0
Grzegorz i Beatka, 08-08-2016

Gorąco polecam ten ośrodek wszystko dokładnie tak jak na zdjęciu czysto i pięknie no i te widoki już nie wspomnę o właścicielach sympatyczni ludzie, którzy oddają tam serce, stwarzając naprawdę rodzinna atmosferę. Ps.Ppani Aniu jest Pani wspaniała. Dziękujemy za opiekę nad Dominisią.

10.0
Zadowoleni wczasowicze z Obornik A&D&A&E, 13-08-2016

Super miejsce, z dala od miejskiego hałasu okolica spokojna. Obsługa bardzo bardzo miła!:) wyposażenie, oraz czystość domków jak najbardziej na 10. Wszystkim z czystym sumieniem POLECAM! Pozdrawiam Panią Anne, oraz Pana Artura i dziękuje z całego serca za mile spędzony czas.

10.0
Monika, 22-08-2016

Miejsce na tyle super, że za rok wracamy:). Już nie możemy doczekać się kolejnego urlopu. Ludzie rewelacyjni, którzy tworzą niesamowitą atmosferę, a to powoduje komfort wypoczynku. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych, jeśli chodzi o "zachcianki" wczasowiczów:). Pozdrawiamy serdecznie Panią Anię, Tomka i Artura:). Uściski. Do zobaczenia za rok. Monika, Paweł i Mikołaj

10.0
Edyta i Piotr Jandura - Podhale, 24-08-2016

Anamarin & Anamar Domki Letniskowe to wspaniałe miejsce do odpoczynku dla rodzin z dziećmi. Domki są czyste, funkcjonalne, bardzo dobrze urządzone. Dodatkowo plac zabaw jest idealny dla małych jak i dużych dzieci. Do morza spacerkiem jest dosłownie 10 minut. Gospodarze są bardzo mili, życzliwi, pomocni i uczciwi. Interesują się gośćmi przed przyjazdem, w trakcie jak również po wyjeździe. Mamy nadzieję, że w przyszłym roku znowu się spotkamy. Jeszcze raz gorąco polecamy domki Anamarin każdemu! Serdeczne pozdrowienia dla Pani Ani, Pana Artura oraz ich mamy:)

10.0
Aga Grien, 04-11-2016

Najlepsze wczasy! Nie ma chyba ani jednej rzeczy, która mogłaby się nie spodobać w domkach Anamarin&Anamar. Ja i znajomi domki oceniamy na 6+! Zadbane i przede wszystkim czyste, miło spędzaliśmy czas w domku jak i przed domkiem, grillując i odpoczywając po dniach pełnych atrakcji głównie dzięki zaangażowaniu właścicieli, którzy dbali o swoich gości przynosząc informacje o pobliskich atrakcjach wraz z drogą dojazdu, - jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu z właścicielami, myślę że każdy by oczekiwał takiego podczas swojego pobytu na wymarzonych wakacjach, dbali każdego dnia aby niczego nam nie brakowało, nie było problemu z późnymi powrotami, wszystko na plus! Gorąco polecamy pobyt właśnie tutaj! My wybraliśmy się z grupą znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni, dodatkowy komfort mają rodziny z dziećmi dlatego że przed obiektem są atrakcje takie jak trampolina, piaskownica, huśtawki - z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie! Zachęcam do przyjaźni! Pozdrowienia dla właścicieli:)

10.0
Monika Marcin, 12-04-2017

Witam!;) W zeszłym roku byliśmy u Państwa na domkach, byliśmy bardzo zadowoleni aż ciężko było nam opuścić te miejsce. Właściciele przesympatyczni! Cisza, spokój, czysto, dzieciaczki mogą bawić się na placu zabaw, można zobaczyć konie. Wszystkim serdecznie polecamy

9.8
Aneta Forysiak, 02-05-2017

Witam wszystkich zainteresowanych! Spędziłam kilka dni w przepięknym miejscu z grupą znajomych i to był bardzo udany wyjazd. Domki pachnące świeżością i drewnem, w pełni wyposażone, czyściutkie i przytulne. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi (piękny plac zabaw), jak i dla osób posiadających małe zwierzęta. Pełna swoboda i przemili właściciele, którzy bardzo dbają o Swoich gości. Polecam serdecznie - będziecie wracać w to urokliwe miejsce. Pozdrawiam Panią Anię i Artura: D.

10.0
Ewa Kosmowska, 21-06-2017

My Family and I spent a couple of weeks at the Anamarin a& Verano Cottages last summer and we absolutely loved our stay there! We have been coming to Ustronie Morskie for 5+ years now and we only discovered Anamarin & Verano cottages last year and will be returning there again this coming summer. The cottages are comfortable and super clean (and even though they are close to each other you still feel like you have your privacy). There is a small fridge, electric kettle in each cottage and a small electric stove in case you feel like cooking. The hosts are super friendly, helpful and accommodating. The cottages are located at the end of the street so it's quiet and there is a small playground for the kids (sandbox, little slide, swing set etc.). The cottages are about 5 min walking distance from a little local store where you can pick up fresh bread/pastries and about 15-20 min walking distance from the Baltic Sea. This is out favorite (by far) place to stay in Ustornie Morskie! We would absolutely recommend it.

9.8
Małgorzata Mondra, 28-06-2017

Pobyt udany, polecamy gorąco

10.0
Kasia Szymczak, 29-06-2017

Najlepsze miejsce dla chcących odpocząć od hałasu i zgiełku.Do plaży 15 minut spacerem ale to jest plus tego miejsca, bo tyle tylko czasu potrzeba by z gwarnej ulicy przenieść się na ul. Łąkową a ta nazwa ulicy wszystko mówi o otoczeniu domków. Właściciele super ludzie, pomocni, nic nie jest dla nich kłopotem. Szczerze polecamy to miejsce.

9.4
Kasia Binkowska, 08-07-2017

Z czystym sumieniem polecam ośrodek.Domki nowe. Jest bardzo czysto. Piękny plac zabaw. Nasze dzieciaaczki miłe spędzali na nim czas. Super kontakt z właścicielami. Na pewno tu wrócimy

10.0
Izabela Kisman, 09-07-2017

Domki Anamarin położone są w cichej i spokojnej okolicy, co umożliwia odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku. Jednocześnie do samej plaży jest dość blisko (ok 15 min spacerkiem). Domki są bardzo dobrze wyposażone oraz przestronne (2 pokoje, piękna duża łazienka oraz salon z kuchnią). Duży, dobrze zagospodarowany teren na którym znajduje się plac zabaw z trampoliną oraz dużym grillem. Sami właściciele przesympatyczni i pomocni w każdej sytuacji. Gorąco polecam to miejsce, warto się wybrać. Pobyt tygodniowy dostarczył nam energii oraz pozwolił odpocząć. Pozdrawiamy właścicieli Izabela z Michałem

10.0
Tomasz Baniak, 29-07-2017

Serdecznie polecamy! Raj dla dzieciaków:)

10.0
MAGDALENA POLIŃSKA, 27-08-2017

Najlepsze wakacje! W Ustroniu Morskim w domkach Anamarin & Anamar. Pobyt bardzo udany, domki czyściutkie, pachnące i w pełni wyposażone. Właściciele przesympatyczni. Cisza, spokój, wymarzone miejsce dla dzieci. Mam nadzieję, że w przyszłym roku znowu się spotkamy. Serdeczne pozdrowienia dla Pani Ani i Pana Artura.

10.0
Marlena Kisowska, 01-05-2018

Polecam bardzo, właściciele bardzo sympatyczni, zawsze uśmiechnieci! Domki czyste, zadbane, na posesji super plac zabaw, widoczny z okna .Byliśmy tu drugi raz będziemy co rok aż chce się wracać do tak wspaniałego miejsca ...Pozdrawiam serdecznie do zobaczenia Marlena

10.0
Aneta Bukowska, 06-05-2018

Byliśmy z rodziną w ośrodku Verano w Ustroniu Morskim podczas weekendu majowego i z czystym sumieniem możemy każdemu polecić, właściciele są przemili (lepszych jeszcze nie spotkaliśmy). Domki odzwierciedlają faktycznie ofertę przedstawioną na stronie, są czyściutkie i komfortowe. miejsce bardzo ładne. Pani Ania i Pan Tomek otwarci na wszelkie sugestie gości, super. Bardzo się nam podobało, pozdrawiamy serdecznie panią Anię, pana Tomka i pana Artura.

8.8
Filip Przybylski, 08-05-2018

Majówka jak najbardziej udana, wszystko tak jak w opisie, wlasciciele mili i uczynni, cisza, spokój tego nam bylo trzeba;)

10.0
Sebastian T., 09-05-2018

Spędziłem 6 dni w domkach Anamarin w majówkę 2018. Doskonały kontakt z gospodarzami już od momentu pierwszego telefonu w celu rezerwacji aż do dnia wyjazdu. Domki nowe, przestronne, czyste i dobrze wyposażone Łazienka duża, co przy wieczornej toalecie dzieci jest bardzo ważne. Żadnych niespodzianek typu "na zdjęciach wyglądało lepiej ", Mogę nawet stwierdzić, że w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach:) Ogromnym atutem, dla przyjeżdżających z dziećmi jest duży i różnorodny plac zabaw. Dzieciaki zaatakowały go zaraz po opuszczeniu samochodu w dniu przyjazdu. Dodatkową atrakcją są oczywiście koniki za płotem. Odległości pomiędzy domkami a placem zabaw są tez idealne. Z jednej strony można spokojne z werandy spoglądać na bawiące się dzieci, z drugiej strony hałasy jakie generują one przy tej okazji nie są męczące i można spokojne wypić kawę czy poczytać. Domki nieco oddalone od centrum co uważam za ogromny atut z uwagi na akustykę "miejscowości wczasowych", jednak nie na tyle daleko aby był to problem, nawet dla 3 latka wyposażonego w rowerek biegowy. Do plaży idąc naprawdę bardzo wolno ok 15-20 min spaceru. Normalnym tempem 10-12 min W mojej ocenie, jedno z najlepszych miejsc w jakich się zatrzymaliśmy na dłużej. Z cała pewnością tu wrócimy, mam nadzieję że we wrześniu.

10.0
Sebastian Bukowski , 09-05-2018

Byliśmy ostatnio w weekend majowy w ośrodku Anamarin w Ustroniu Morskim, bardzo fajnie miejsce, domki czyściutkie i komfortowe, wszystko zgodnie z ofertą na stronie internetowej. Właściciele przemili (jeszcze takich nie spotkaliśmy). Z czystym sumieniem mogę gorąco polecić ten ośrodek na wypoczynek z rodziną. Właściciel otwarci na sugestie gości i to też jest fajne, super, bardzo się nam podobało. Pozdrawiamy serdecznie pnią Anię, pana Tomka i pana Artura.

10.0
Alicja Piwoni - Sysiak, 11-05-2018

Weekend majowy jak najbardziej udany, domki bardzo przytulne, w zacisznym miejscu a jednocześnie blisko morza, przed domkami plac zabaw (dzieciaki mogą szaleć do woli:) i co najważniejsze PRZECUDOWNI, PRZEMILI WŁAŚCICIELE, bardzo dbający o swoich gości. Polecamy w 100 % i na pewno jeszcze nie raz zawitamy w Ustroniu Morskim i skorzystamy z gościnności Pani Ani i Pana Tomasza.

10.0
Magdalena Tubielewicz , 04-06-2018

Świetny ośrodek, raj dla dzieciaków i odpoczynek dla rodziców. Domki są bardzo ładne i czyste, wyposażone we wszystko co potrzebne na wczasach. Świetny plac zabaw:) idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Gospodarze przemili, uczciwi i bardzo sympatyczni, troszczą się o gości. Położenie domków też jest ok bo blisko pięknej plaży i wszelkich atrakcji a zarazem dalej od zgiełku dzięki czemu naprawdę można odpocząć. Polecamy to miejsce i na pewno kiedyś wrócimy:)

10.0
Daniel Gross , 07-06-2018

Eine sehr gepflegte anlage mit sehr hilfsbereiten und lieben Menschen die sich total um das wohl der gäste kümmern.das haus ist sehr sauber und gepflegt man merkt das alles mit sehr viel liebe gemacht wird.anlage ist ein kleines paradies für kinder.uns hat der urlaub sehr gefallen wir können es nur weiter empfehlen wir kommen definitv wieder.

10.0
Ewa, 11-06-2018

Grzechem byłoby wrócić i nie napisać opinii - REWELACJA! Jakby każdy obiekt w Polsce miał taki standard i tak wspaniałych właścicieli to brak byłoby ludzi niezadowolonych z pobytu na wczasach. Domki po prostu super, zadbane, pachnące i wyposażone tak, że poza ubraniami naprawdę nie trzeba nic zabierać. Właściciele - no cóż chyba najlepszym określeniem będzie, że człowiek czuję się u nich jakby był u siebie. Obiekt rewelacyjnie zadbany, plac zabaw dla dzieciaków, grill przy każdym domku - jednym słowem jak piszą tak jest. Dziękujemy pierwszy ale nie ostatni raz u Państwa pozdrawiamy.

10.0
Ania i Piotr, 18-06-2018

Rewelacyjny ośrodek. Warunki wspaniałe - czysciutko, wyposażenie bardzo dobre. Raj dla dzieci ze względu na duży plac zabaw przed domkami. Możliwość wypożyczenia roweru. Z całego serca polecamy. Żal było wyjeżdżać bo rzadko można spotkać tak przemiłych ludzi jakimi są właściciele - p. Ania i p. Tomasz. W 100 % polecamy! Sami pewnie jeszcze raz odwiedzimy to miejsce. NAPRAWĘ WARTO!

10.0
Sławek z Pauliną, 25-06-2018

Wypad spontaniczny, krótki, ale bardzo miły .Domek czysty, błysk bym powiedział, okolica spokojna wszystko co potrzebne jest na miejscu. Właściciele przemili, sympatyczni, aż chce się wracać .Polecam serdecznie a My na pewno wrócimy; -)

10.0
Sylwia, 30-06-2018

Gorąco polecamy! Domki świetnie wyposażone, czysciutkie, przestronne. Mnóstwo atrakcji dla dzieciaków, okolica cicha i spokojna a za razem blisko do morza. No i właściciele. Cudowni ludzie! Pomocni i przemili, aż żal wyjeżdżać. Kochani jeszcze raz dziekujemy i napewno do zobaczenia!:) Sylwia, Robert i Wojtuś.

9.8
Mariusz Małek, 08-07-2018

Gorąco polecam to miejsce do wypoczynku z rodziną. W pełni wyposażony domek jak i plac zabpaw, który jest widoczny z okna. Można usiąść sobie na tarasie i spokojnie spoglądać na bawiące się dzieci. Do morza niedaleko, 10-15 minut spacerkiem. Okolica spokojna, z dala od wakacyjnego zgiełku. Największym plusem są mili i uprzejmi właściciele którzy zawsze służą pomocą. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce, na pewno nie pozalujecie, my napewno jeszcze tu wrócimy.

10.0
Eliza, 14-07-2018

Gorąco polecam domki letniskowe u Pani Ani. Przytulnie, czysto, w pełni wyposażony domek umożliwił nam spędzenie przyjemnych chwil na morzem z dala od hałasu i zgiełku. Oprócz tego bardzo miła i sympatyczna atmosfera i bardzo przychylnie właściciele. Dla nas 10 nic dodać nic ująć. SUPER

10.0
Anita Fiachowska, 28-07-2018

Polecam z czystym sumieniem domki pani Ani. W okolicy cisza, spokój. Domki zadbane, czyste dobrze wyposażone. Duży płac zabaw dla dzieci gdzie mogą bawić się do woli a rodzice z tarasu maja och na oku. Właściciele przesympatyczni, pomocni nie było przeszkód aby ktoś mógł dojechać do nas. Cały czas są na miejscy i pilnują porządku. Teren ogrodzony, każdy domek ma swój parking na auto, darmowe rowery. Możliwość przyjazdu z pieskiem. Za płotem śliczne konie na łące. Nic więcej nie potrzeba. Pozdrawiamy Panią Annę i Pana Tomasza. Anita Mateusz Nadia i Miłosz

10.0
Anita P, 02-08-2018

Bardzo polecam domki u Pani Ani, domki sa nowe, czyste, wszystko co potrzebne do pobytu jest w domku a gdyby czegos brakowało bez problemu mozna poprosic właścicieli o dostarczenie. Kilka minutek piechotka do morza i centrum od domkow a zarazem cicha okolica. Z czystym sumieniem polecam.

10.0
Sebastian i Iwona Golińscy, 07-08-2018

Wczasy w ośrodku Anamarin były strzałem w dziesiątkę. Właściciele pani Ania i pan Tomek super ludzie zawsze pomocni.Domki super czyste i dobrze wyposażone no i ten plac zabaw gdzie pociechy mogą się wyszaleć dowoli. Pozdrawiają wczasowicze z Śląska. Na pewno wrócimy.

10.0
Karolina i Szymon Rajca, 13-08-2018

Gorąco polecamy domki letniskowe Anamarin, gdzie spędziliśmy na urlopie 2 tyg. Wszystko super, domki czyściutkie, eleganckie i przestronne, wyposażone we wszystko co potrzebne. Świetny i duży plac zabaw dla dzieci z różnymi atrakcjami (dodatkową atrakcją są konie tuż obok - co dla dzieci było mega radochą) Ośrodek położony w spokojnej i cichej okolicy, gdzie można naprawdę odpocząć. Właściciele ośrodka bardzo mili, życzliwi i opiekuńczy ludzie, super kontakt i pomoc w każdej sprawie. Po raz pierwszy na urlopie byliśmy w tak sympatycznym miejscu i na pewno nie ostatni:) Polecamy jeszcze raz wszystkim bo naprawdę WARTO odwiedzić to miejsce. Pozdrowienia dla Ani i Tomka:)

10.0
Piotr,Paula,Ada,Pola,Filip :-), 27-08-2018

Kolejna opinie i nie może być inna po prostu najlepsze miejsce na wypoczynek i dobrą zabawę wśród niesamowitego klimatu który tworzą właściciele, Aniu Tomku, dziękujemy za najlepsze wczasy jakie u was spędziliśmy!. Teraz krótko o miejscu Ustronie świetne zorganizowane jako baza urlopowa dobre zaplecze logistyczne jest wszystko czego potrzeba, domki położone w zaciszu świetnie wyposażone bardzo duży plac zabaw który dzieci pokochały, właściciele są zawsze pomocni otwarci zarazem bardzo sympatyczni co daje poczucie luzu i dobra zabawę. Polecamy rodziną z dzieciakami bo naprawdę warto. Aniu Tomku widzimy sie za rok w naszej ulubionej 3: -).

10.0
Natalia Nowak , 11-09-2018

Witam, chciałam państwu polecić domki letniskowe ANAMARIN są bardzo czyste i dobrze wyposażone oraz funkcjonalne. Okolica spokojna i bardzo ładna a zarazem blisko do centrum;) Dużym plusem jest także plac zabaw dla dzieci oraz duża przestrzeń przy domkach. Właściciele są bardzo życzliwi i opiekuńczy dbają o każdy szczegół, niema dla nich rzeczy niemożliwych i dbają o to abyśmy czuli się dobrze a przede wszystkim jest ciepło i rodzinne zawsze służą pomocą .My na pewno wrócimy jeszcze nie jeden raz:) SERDECZNIE POLECAM I ZACHĘCAM DO SPĘDZENIA WAKACJI:) Pozdrawiamy Właścicieli oraz dzieciaczki:) i dziękujemy za przemiło spędzony czas:) buziaki

10.0
Angelika , 17-09-2018

Polecam. Super domki, czysto, spokojnie, właściciele sympatyczni. Byłam z rodziną i z dzieckiem, i polecam wszystkim którzy chcą wypocząć w super atmosferze. Pozdrawiam Panią Anię i Pana Tomasza. Na pewno wrócimy w następnym sezonie.

10.0
MARTAWOJCIECH, 15-06-2019

Polecamy z całego serca. Domki 10/10 Teren dla dzieci 10/10. Właściciele 10/10❤️? ️? Wrócimy tu w przyszłości z pewnością?

10.0
Marcin O, 25-06-2019

Super wypoczynek spokój i relaks .Rodzina z dziećmi to super sprawa, właściciele ok domki fajne zgrabne i zadbane. Czystość na pierwszym miejscu. Ps.Pani Aniu zwolnić trochę tempo prac bo się pani wykończy tym sprzątaniem .Pozdrowienia ślę Marcin z Sylwią

10.0
Krzysztof, 30-06-2019

Witam.Wczoraj wróciliśmy z wspaniałych wakacji w Domkach letniskowych Anamarin i jesteśmy szczęśliwi i bardzo zadowoleni z pobytu.Domki nowe, przestronne z dużym tarasem gdzie można usiąść i napić się kawy, wyposażone, czyste i jestem duży plac zabaw dla dzieci.Bardzo polecamy wszystkim, którzy chcą odpocząć. Właściciele, p.Ania i p.Tomek bardzo sympatyczni, życzliwi i pomocni w każdej kwestii.Jesteśmy zauroczeni tym miejscem i na pewno tu wrócimy w przyszłym roku. Ps.p.Aniu,Tomku - serdecznie Was pozdrawiamy i do zobaczenia, trzymajcie się.Krzysiek, Anita i Antek:)

10.0
Krzysiek, Anita i Antek, 01-07-2019

Witam.Parę dni temu wróciliśmy z wakacji z domków letniskowych Anamarin i jesteśmy szczęśliwi i zadowoleni z pobytu.Domki nowe, przestronne z tarasem gdzie moźna usiąść i napić się kawy, wyposaźone, czyste i jest duźy plsc zabaw.Bardzo polecamy wszystkim, którzy chcą odpocząć. Właściciele, p.Ania i p.Tomek bardzo sympatyczni, źyczliwi i pomocni w kaźdej kwestii.Jesteśmy zauroczeni tym miejscemi na pewno tu wrócimy w przyszłym roku.Ps.p.Aniu,Tomku - serdecznie Was pozdrawiamyi do zobaczenia, trzymajcie się.Krzysiek, Anita i Antek.

10.0
Jan, Dorota,Ola, 10-07-2019

Bardzo miło spędziliśmy urlop w domkach Anamarin. Bardzo dobry kontakt z gospodarzami panią Anią i panem Tomkiem. Domki bardzo ładne z kwiatami na werandzie czyste i w pełni wyposażone. Teren ogrodzony z dużym placem zabaw i parkingiem na auto. Miejsce godne polecenia by dobrze wypocząć.Pozdrawiamy Jan, Dorota i Ola.

10.0
Karolina Trzciołek , 11-07-2019

Miejsce przecudne w szczególności polecamy rodzinom z dziećmi.Teren ogrodzony zapewnia bezpieczeństwo. Domki drewniane pachnące, dobrze wyposażone i czyściutkie.Otoczenie zadbane i zielone.Pogodni i serdeczni właściciele pomogą napewno! Jesteśmy zauroczeni miejscem! Pomimo losowego zdarzenia podczas urlopu te wakacje zapadną nam w pamięć.Pani Aniu i Panie Tomku do zobaczenia!? Pozdrawiamy i zachęcamy odwiedzić to magiczne miejsce.Karolina❤ Marcin ❤Adrian? i Alan?

10.0
Małgorzata Banaszewska , 19-07-2019

Właśnie wracamy z tygodniowego pobytu w ANAMARIN. Bardzo Polecamy to miejsce. Domek duży, dobrze wyposażony w fajnej lokalizacji. Duży ogród z grillem, parkingiem. Super plac zabaw - nasza corcia nie chciala z niego wychodzic. W środku wszystko czyste, klimatycznie i ze smakiem urządzone. Pani Ania i Pan Tomek wspaniali ludzie, zawsze uśmiechnieci, zawsze służą radą - takie podejście się ceni. Pani Aniu, Panie Tomku dziekujemy i na pewno wrócimy! Gosia Lukasz i Julcia

10.0
Celina, 19-07-2019

Domki położone w cichej i spokojnej okolicy.Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi, super plac zabaw. Właściciele bardzo uprzejmi.Napewno jeszcze kiedys wrócimy.

10.0
Liliana Brzegowa , 20-07-2019

Witam.super zaciszne miejsce.Drewniane domki, czyste i pachnące.Polecam w szczególności rodzinom z dziećmi. Duży plac zabaw. Właściciele p.Ania i p. Tomek bardzo sympatyczni i troskliwi. Serdecznie polecamy domki Anamarin cieplutko pozdrawiamy Liliana i Jacek z dziećmi

10.0
Agnieszka Siedlanowska, 19-08-2019

Domki położone w spokojnej okolicy z dala od zgiełku miasta. Idealne dla osób ceniących spokój i ciszę. Bardzo dobrze wyposażone. Czyste i zadbane. Duży plac zabaw dla dzieci zarówno tych najmłodszych jak i starszych. Blisko do plaży jak i do centrum. Właściciele przesympatyczni. Z czystym sumieniem polecam i bardzo cieplutko pozdrawiam Panią Anię i Pana Tomka.

10.0
Katarzyna Matelska, 23-08-2019

Jak najbardziej polecam to miejsce wszystko jest tak jak w opisie, właściciele przesympatyczni.to był nasz pierwszy pobyt w tym miejscu i na pewno nie ostatni z czystym sumieniem mogę polecić, domki bardzo czyste miejsca przepiękne.miejsce godnego polecenia. pozdrawiamy panią Anię i pana Tomka super ludzie.

10.0
Ola Maluszczak , 30-08-2019

Przemil właściciele, cudowna atmosfera oraz przepiękna okolica. Blisko do morza! Polecam bardzo serdecznie domki Anamarin! ❤️ Z pewnością jeszcze tu wrócimy!

10.0
Lucyna Tracz, 01-09-2019

ANAMARIN Niezapomniane Arcymili właściciele Malownicze Atrakcyjne Radosne Interesujące Niepowtarzalne Nic dodać nic ująć. Dziękujemy raz jeszcze. Pozdrowionka.

10.0
Jola i Rafał, 05-09-2019

Właśnie wróciliśmy z pobytu w ANAMARIN. Ośrodek super dla rodzin z dziećmi. Obiekt posiada super plac zabaw dla dzieci w samym centrum domków co bardzo ułatwia nadzór nad swoimi pociechami. Całość ogrodzona i zamykana co dodatkowo polepsza bezpieczeństwo naszych maluchów. Domki duże czułam się jak w domu. Bardzo dobrze wyposażone i czyste. Właściciele przesympatyczni zawsze służyli pomocą. Okolica spokojna i cicha idealna żeby odpocząć od hałasu jaki mamy w codziennym życiu w mieście. Polecam w 100% to miejsce jeżeli naprawdę chcemy się zregenerować. Moje dzieci też zadowolone nie chciały wracać do domu.

10.0
Miroslawa Stec , 24-06-2020

Bardzo miło spędziłam czas w domkach Anamarin. Relaks, całkiem inny świat. Wracać się nie chciało. Pani Ania i Pan Tomek dbają o każdego gościa, nawet tego najmniejszego. Bardzo ciepli i pozytywni ludzie. Polecam z całego serca.

10.0
Jowita , 24-06-2020

Właśnie wróciłam z pobytu w domkach Anamarin i jestem bardzo zadowolona z pobytu u Pani Ani i Pana Tomka. Domki zrobiły na mnie duże wrażenie. Przestronne, fajnie urządzone. Duży plac zabaw, z którego później ciężko zagonić dziecię spać:)

10.0
Ola i Grzesiek , 10-08-2020

Domki super wyposażone, czyste, zadbane, wygodne. Duży plac zabaw, z którego dzieci nie chciały wychodzić. Największym jednak plusem okazali się właściciele Pani Ania i Tomek:) Zawsze uśmiechnięci, chetni do pomocy. Bez problemu mogliśmy przyjechać z małym psem:) Polecamy z całego serca rodzinom, które chcą spędzić urlop w przesympatycznym towarzystwie, w urokliwym miejscu.

10.0
Patrycja Wolańska , 22-08-2020

Wypoczynek na 100%. Domki zadbane, czyste, wyposażone we wszystko co potrzeba na wakacjach. Pod ogrodzenie podchodzą konie które były fantastyczną atrakcją dla dzieci. Na terenie mnóstwo zabawek, plac zabaw który cieszył 2.5 latka i 12 latka. Właściciele GENIALNI. Pozytywnie nastawieni do gości, znający potrzeby rodzin z dziećmi. Było BOSKO.

10.0
Anna Paluch, 13-09-2020

Wspaniałe miejsce na wypoczynek, cisza, spokój. Domki pięknie urządzone, wyposażone w niezbędne sprzęty, czyste i przytulne.Teren ogrodzony utrzymany w najlepszym porządku z dużym placem zabaw dosłownie raj dla dzieciaków. Do morza niedaleko. Okolica spokojna, z dala od wakacyjnego zgiełku. Największym plusem są mili i uprzejmi właściciele którzy zawsze służą pomocą. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.Gorąco pozdrawiamy właścicieli - Anie, Tomka oraz ich urocze pociechy Michałka i Martusie?

10.0
Joanna Kaczmarek, 04-10-2020

Polecamy gorąco domki letniskowe Anamarin, klimat cudowny, gospodarze przesympatyczni, miejsce urokliwe i spokojne, w zaciszu pól i łąk, atmosfera jak w domowym zaciszu, a kawa o poranku na tarasie smakowała jak z najlepszej kawiarni. Na pewno tam wrócimy. Aniu, Tomasz Pozdrawiamy serdecznie

9.2
Iwona Klekota , 06-06-2021

Super miejsce, Super właściciele, polecam cisza spokój

10.0
Iwona Kochańska, 16-06-2021

Spędziliśmy w Anamarin kilka dni. Jeżeli lubicie spędzać wakacje z dala od zgiełku w ciszy i otoczeniu przyrody to z całego serca polecam to miejsce. Domki urządzone komfortowo, czyste, zadbane, teren ogrodzony, bezpieczny dla małych użytkowników, na terenie duży plac zabaw a właściciele i ich dzieciaki przesympatyczni. Do morza niedaleko, można spokojnie przejść się spacerkiem. Pozdrawiamy Iwona, Robert i Michalinka

9.8
Paweł Sobaś, 27-06-2021

Super miejsce. Cisza, spokój. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Duży plac zabaw, gdzie dzieciaki mogą wyszaleć się do woli. Domki przestronne, dobrze wyposażone. Przemili i pomocni właściciele.

10.0
Natalia i Łukasz , 02-07-2021

Pobyt w domkach Anamarin polecam z czystym sumieniem. Domki czyste, zadbane i dobrze urzadzone z dużym tarasem. Dla dzieciaczkow duuuzy plac zabaw. Teren ogrodzony a właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Dziękujemy za wspaniałe wakacje;)

10.0
Karolina Alberska , 05-07-2021

Bardzo serdecznie polecam domki Anamarin. Miejsce super dla rodzin z dziećmi. Jednym słowem rewelacja. Właściciele bardzo mili sympatyczni. Polecam

10.0
Karolina Buszyk, 07-08-2021

Jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni ☺️ miejsce dla rodzin z dziećmi idealne, miła i cicha okolica właściciele przesympatyczni i pomocni w różnych sytuacjach ☺️ polecamy

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 28-06-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 21 30 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 18 22 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 18 19 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 18 21 °C

Oferty Specjalne

Majówka

OSTATNIE WOLNE TERMINY! Majówka 2021 Tylko 600pln za domek za 4 osoby(za pobyt na 5dni) plus media; Lub 950pln za 7dni... Serdecznie zapraszamy Państwa na niezapomniane wakacje w Ustroniu Morskim w...

więcej
Boże Ciało

Boże Ciało 2021- tylko 1szt. -BON TURYSTYCZNY 03-06.06.2021- 3doby Tylko 450pln za domek za 4 osoby(za pobyt na 3dni) plus media Serdecznie zapraszamy Państwa na niezapomniane wakacje w Ustroniu...

więcej